ÚČEL SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV - EVIDENCIA OBCHODNÝCH PARTNEROV

1. Účel spracúvania osobných údajov:
Účelom spracúvania osobných údajov je:
a) vedenie evidencie obchodných partnerov na základe zmluvných vzťahov,
b) vedenie evidencie obchodných partnerov na základe oprávneného záujmu
prevádzkovateľa.


2. Zákonnosť spracúvania osobných údajov:
a) vedenie evidencie obchodných partnerov na základe zmluvných vzťahov:
Osobné údaje sa spracovávajú na základe článku 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia
Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní
osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica
95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a na základe zákona č. 18/2018 Z. z.
o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
b) vedenie evidencie obchodných partnerov na základe oprávneného záujmu
prevádzkovateľa:
Osobné údaje sa spracovávajú na základe článku 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia
Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní
osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica
95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a na základe zákona č. 18/2018 Z. z.
o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

3. Zákonná povinnosť spracúvania osobných údajov:
Spracúvanie osobných údajov na základe osobitého právneho predpisu sa nevykonáva.

4. Zoznam osobných údajov:
V rámci účelov a) a b) sú spracúvané osobné údaje v rozsahu: meno, priezvisko, titul,
adresa, pracovné alebo služobné zaradenie, odborný útvar, miesto výkonu práce, telefónne
číslo, e-mailová adresa, identifikačné údaje zamestnávateľa.

5. Dotknuté osoby:
Obchodní partneri prevádzkovateľa.

6. Lehoty uloženia osobných údajov:
Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje po dobu trvania zmluvného vzťahu a 10 rokov od
ukončenia zmluvného vzťahu.

7. Oprávnený záujem prevádzkovateľa:
Oprávneným záujmom prevádzkovateľa je kontaktovanie obchodných partnerov
prevádzkovateľom.

8. Postup osobných údajov do tretích krajín:
Osobné údaje sa do tretích krajín neposkytujú.

9. Technické a organizačné bezpečnostné opatrenia:
Organizačné a technické opatrenia na ochranu osobných údajov sú spracované
v interných predpisoch prevádzkovateľa. Bezpečnostné opatrenia sú vykonávané
v oblastiach fyzickej a objektovej bezpečnosti, informačnej bezpečnosti, šifrovej ochrany
informácií, personálnej, administratívnej bezpečnosti a ochrany citlivých informácií, s presne
definovanými právomocami a povinnosťami uvedenými v bezpečnostnej politike.

10. Kategória osobných údajov:
Bežné osobné údaje.

11. Zverejňovanie osobných údajov:
Osobné údaje sa nezverejňujú.

12. Príjemcovia osobných údajov (tretie strany):

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie