ÚČEL SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV EVIDENCIA EXTERNÝCH PARTNEROV (INFLUENCEROV)

1. Účel spracúvania osobných údajov:
Osobné údaje dotknutých osôb sa spracúvajú za účelom evidencie externých partnerov
(influencerov – propagátorov prevádzkovateľa). Prevádzkovateľ spracúva korešpondenčné,
kontaktné a iné údaje poskytnuté externým partnerom, ktorým má prevádzkovateľ v úmysle
zasielať produkty, predmety, vzorky výrobkov a iné darčekové predmety, ktoré slúžia na
reklamné účely a propagáciu prevádzkovateľa.

2. Zákonnosť spracúvania osobných údajov:
Osobné údaje sa spracovávajú na základe článku 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia Európskeho
Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov
a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné
nariadenie o ochrane údajov) a na základe zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov
v znení neskorších predpisov.

3. Zákonná povinnosť spracúvania osobných údajov:
Spracúvanie osobných údajov na základe osobitého právneho predpisu sa nevykonáva.

4. Zoznam osobných údajov:
Meno, priezvisko, titul, prezývka, adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa.

5. Dotknuté osoby:
Externí partneri prevádzkovateľa.

6. Lehoty uloženia osobných údajov:
Po dobu trvania účelu, maximálne 3 roky od poslednej spolupráce s externým partnerom.

7. Oprávnený záujem prevádzkovateľa:
Spracúvanie osobných údajov na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa sa
nevykonáva.

8. Postup osobných údajov do tretích krajín:
Osobné údaje sa do tretích krajín neposkytujú.

9. Technické a organizačné bezpečnostné opatrenia:
Organizačné a technické opatrenia na ochranu osobných údajov sú spracované v interných
predpisoch prevádzkovateľa. Bezpečnostné opatrenia sú vykonávané v oblastiach fyzickej
a objektovej bezpečnosti, informačnej bezpečnosti, šifrovej ochrany informácií, personálnej,
administratívnej bezpečnosti a ochrany citlivých informácií, s presne definovanými
právomocami a povinnosťami uvedenými v bezpečnostnej politike.

10. Kategória osobných údajov:
Bežné osobné údaje.

11. Zverejňovanie osobných údajov:
Osobné údaje sa nezverejňujú.

12. Príjemcovia osobných údajov (tretie strany):

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie